AKTUELNO

Pokret "1 od 5 miliona" odlučio je da izađe na parlamentarne izbore na proleće. Oni poručuju da im je jasno da deo opozicije obesmišljava ujedinjenje opozicije i da će neke od stranaka koje su formalno u bojkotu ipak izaći na izbore.

To je novinarima danas saopštila Valentina Reković, iz tog Pokreta.

Kako je rekla, "postalo im je jasno da deo opozicije obesmišljava ujedinjenje opozicije", što je razlog za njihov izlazak na izbore.

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

- Drago nam je da su mnogi imali šta da kažu ovih dana. Postalo nam je jasno da deo opozicije obesmisljavaju da ujedinjenje opozicije- Zato izlazimo na izbore - rekla je Reković.

-Da se setimo samo decembra 2018. godine kada je opozicija rešila da bojkotujeparlament. Da li je opozicija uopšte shvatila šta znači bojkot u parlamentu? Dali su oni vratili mandate? Nisu. Da li su vratili plate? Nisu. Oni su samoprestali da posećuju tu zgradu i to je sve što su uradili – naglasila je Reković idodala da je to sve što su uradili.

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Kako je istakla, oni su prodali i izdali bojkot.

-Pošto taj njihov bojkot nije dao nikakve rezultate, a mi nemamo nameru da opet šetamo za 20 godina i nemamo nameru da šetamo 20 godina, rešili smo da uzmemo stvar u svoje ruke - zaključila je ona.

#1 od 5 milona

#Izbori

#Odluka

#izlazak

'