AKTUELNO

Boško Obradović nastavlja sa svojim bajkama i sa iznošenjem laži za koje on smatra da nekoga mogu obmanuti i njegovom gazdi Đilasu doneti nekakvu korist, poručio je danas šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković povodom optužbi lidera Dveri.

Kaže da više nije bitna ni forma, količina "nebuloza" koje Obradović izriče, niti način, već "u svojoj žestokoj mržnji i panici odlazi korak dalje pa svoje laži nadograđuje sa još većim lažima".

U saopštenju ocenjuje da postaje mučno slušati čoveka, za koga kažu da je opljačkao čak i Hilandar, kako pokušava nekome da drži moralne lekcije.

- Još je bednije što u svojoj bolesnoj želji da postane ministar unutrašnjih poslova ne preza ni od čega, a iste te policajce koji pošteno obavljaju svoj posao blati svaki dan, želeo je da ih pregazi i kamionom, a od kada je Papić uhapsio Dabovića, Đilasovog šuraka, tog požrtvovanog policajca besomučno napadaju, vređaju, nipodaštavaju i na taj način mu se svete samo zato što je radio svoj posao i sklonio dilera i drogu sa ulice, daleko od naše dece - naveo je Mirković.

Nazvao je Obradovića "siledžijom koji svakodnevno maltretira žene", a koji, kako kaže, po policiji udara još žešće i zbog Tocila, koji je uhapšen zbog droge, a u javnosti se priča da mu je kum.

- Kada se sve uzme u obzir, jasno je zašto Obradović histerično i monstruoznim lažima napada policiju. Sve ove izmišljotine su istinom ogoljene mnogo puta, ali džabe, kada možete da pokradete svetinje onda je jasno da nemate ni mrvicu morala, pa bez grama sramote možete da nastavite sa lagarijama uvek - rekao je Mirković.

Naveo je da rezultati koje je postigao Nebojša Stefanović kao ministar, policija i svi ljudi koji brinu o bezbednosti naše zemlje su istorijski i dodao da ih neće umanjiti "ovakve bljuvotine propalih i isfrustriranih političara".

Isto tako, dodaje, neće ni umanjeni cenzus od tri odsto pomoći Obradoviću da uđe u parlament, jer ga, dodaje, sada podržava samo uža familija, mada i kod njih je sve više neopredeljenih.

- Kada je Obradoviću, Đilasu, Jeremiću sve tako idealno i kažu da je bojkot izbora sve jači, zašto su sve nervozniji i zašto se sve više bave izmišljotinama - pita Mirković.

Poručio je da će se rezultati Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića proveriti jako brzo, na izborima, pa će građani Beograda i Srbije sami reći kako su njih dvojica obavljali svoj posao.

Naveo je da je, i da po podršci koju imaju širom Srbije, a i sve većoj panici u SzS-u, svima jasno da Vučića, Stefanovića i SNS očekuje još jedna ubedljiva pobeda koja je plod predanog i požrtvovanog rada za bolje sutra naše zemlje.

#Aleksandar Mirković

#Boško Obradović

'