AKTUELNO

Damir Handanović, direktor CEBEF-a, prokomentarisao je još jedan monstruozni napad na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u režiji Sibina Vukadinovića, pulena lidera “Dveri” Boška Obradovića.

Kako ističe Handanović, u ovakvoj izjavi vidi samo mržnju Dragana Đilasa i Boška Obradovića.

- Nema ovde nikakvog pojedinca iz Dveri, koji je, eto “slučajno” bio sa Boškom Obradovićem više puta u Skupštini. U ovoj bolesnoj izjavi ja vidim samo jedno, mržnju Dragana Đilasa i Obradovića prema predsedniku Srbije i njegovoj porodici - poručio je Handanović.

Direktor CEBEF-a zapitao je "koji monstrum bi mogao izgovoriti ovakve reči", podsećajući da obojica imaju žensku decu.

- Koji to monstrum, a obojica ponenutih imaju žensku decu, koji to bolesni um, može nešto ovakvo pomisliti i izgovoriti?! Je l’ ovo Srbija koju žele Boško i Đilas? Je l’ ovo politika za koju se zalažu? Jel’ ovo demokratija koju nam nude pomenuti idioti? - navodi Handanović i dodaje:

Za razliku od Boška i Đilasa, koji nisu našli za shodno ni da osude izjavu ovog kretena, siguran sam da predsednik Vučić nikada ne bi dozvolio da bilo čija ćerka, majka, sestra, da doživi ovakve uvrede i da prođe nekažnjeno - rekao je Handnaović.

Ovakve reči, navodi, ne izgovaraju se ni najgorem neprijatelju.

- Šta god da kazem, nedovoljno je, jer ovakvo nešto ni najgorem neprijatelju niko od nas nikada ne bi izgovorio. Zato još jednom ponavljam, ovo su reči Boška Obradovića i Dragana Đilasa, a ne nekog anonimusa – navodi Handanović. 

#Boško Obradović

#Damir Handanović

'