AKTUELNO

Miloš Vučević, član predsedništva SNS i gradonačelnik Novog Sada, osudio je vređanje porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Sibina Vukadinovića, saradnika Boška Obradovića, i poručio da su u pitanju siledžije opasne po društvo.

- Kao političar i advokat zahtevam od nadležnih sudova da nalože hitno psihijatrijsko veštačenje Boška Obradovića i članova njegove fašističke organizacije, kako bi se utvrdilo kakve mentalne bolesti oni imaju - istakao je Vučević i dodao:

Zahtevam i da se pod hitno utvrdi da li njihovo mentalno zdravlje predstavlja opasnost za javnost, i za celo društvo, i da se u skladu sa tim predlože dalje mere!

Vučević kaže da kao otac i čovek nema više reči kojima bi odgovorio na ono što pišu o porodici i maloletnoj deci predsednika Vučića. 

- Zdrav čovek bi imao makar malo srama i stida. Oni su ne samo šljam, laživi i siledžije, već očigledno ozbiljno mentalno poremećeni, i šta god rekao do njihovog bolesnog, izopačenog uma neće doći! Oni su opasnost za celo naše društvo! - naglasio je Vučević.

#Aleksandar Vučić

#Boško Obradović

#Miloš Vučević

'