AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda izjavio je da je jeftina manipulacija Saveza za Srbiju, koja nastavlja i potvrđuje njihovu jedinu politiku, koju Mirković naziva "politikom laži", danas dobila novi oblik, podržavanjem čoveka koji je "uhvaćen u prevari i koji je zbog nezakonitih radnji sankcionisan".

Prema Mirkovićevim rečima, "izvesni Bogosav Nešović je lažirao dokumentaciju o završenoj srednjoj školi", što je nedvosmisleno dokazano, i na taj način povredio radnu disciplinu - davanje lažne dokumentacije i netačnih podataka koji su bili odlučujući za zasnivanje radnog odnosa.

Šef odbornika SNS, dalje, konstatuje da "samim tim Nešović apsolutno nema nikakav osnov da bude ili ostane u radnom odnosu".

- Pokušavajući da sebe 'opere', sačuva, ali i osveti se ljudima koji su samo poštovali zakon i otkrili njegovu prevaru, Nešović se udružio sa sebi sličnim prevarantima Đilasom i Jeremićem i lažno optužio SNS za nešto što nema veze sa zdravim razumom. Koliko god se trudili predstavnici tog propalog SzS-a da načine štetu gradu Beogradu i SNS u tome neće uspeti, što pokazuje i ovaj bedni pokušaj da od jednog dokazanog prevaranta naprave žrtvu - navodi Mirković u saopštenju.

On još ističe da, kakve osobine Đilas, Jeremić, Obradović i taj SzS imaju, takve saborce i honorarne saradnike traže i imaju, što Nešović dokazuje.

Kako je sve urađeno po zakonu i u skladu sa propisima, opet se pokazuje da je za ekipu koja je opustošila i Beograd i Srbiju, zakon samo mrtvo slovo na papiru i da on ne važi za njih i one koji mrze SNS i Aleksandra Vučića, smatra Mirković.

#Aleksandar Mirković

#SNS

'