AKTUELNO

Savez za Srbiju je učinio podvig kritikujući istovremeno predsednika zbog toga što sa građanima deli informacije o važnim državnim pitanjima, a onda i zbog toga što o istim tim pitanjima ne diskutuje dovoljno u javnosti, naveo je potpredsednik SNS.

Potpredsednik SNS Marko Đurić ocenio je da je Savez za Srbiju danas učinio nesvakidašnji podvig kritikujući istovremeno predsednika Aleksandra Vučića zbog toga što sa građanima deli informacije o važnim državnim pitanjima, a onda i zbog toga što o istim tim pitanjima ne diskutuje dovoljno u javnosti.

- Kritike Saveza za Srbiju su kontradiktorne i sumanute, kao što je sumanuta i politika te neprincipijelne koalicije - saopštio je Đurić.

Ističe da je predsednik Vučić, svoja očekivanja kada je reč o pritiscima povodom Kosova i Metohije, izneo zato što građani zaslužuju da znaju sa kakvim se iskušenjima naša država suočava na međunarodnom planu, i to je potez odgovornog državnika koji uvažava i poštuje svoje sugrađane.

Za razliku od stranaka i političara okupljenih u Savezu za Srbiju, koji su Srbiju svojevremeno doveli na prag članstva u NATO, bez da su ikada išta pitali građane na tu temu, naša politika je transparentna kada je reč o svim ključnim državnim i nacionalnim pitanjima, kaže funkcioner SNS.

- Kao što je politika stranaka Saveza za Srbiju bila jedna velika laž i obmana građana Srbije, tako je lažna i njihova briga za Kosovo i Metohiju, jer koliko su brinuli svedoči i to što su na jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova reagovali saopštenjem, i što su učinili sve da Prištini pomognu da tu samoproglašenu nezavisnost učvrsti, što i danas nastavljaju da čine - zaključio je Đurić.

#Marko Đurić

#savez za srbiju

'