AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Damir Zobenica poručio Vuku Jeremiću i" svim njegovim poslušnicima" da građani Srbije imaju poverenje jedino u Aleksandra Vučića.

On je u svojoj poruci istakao da građani znaju da je upravo on spasao Srbiju od bankrota, do kojeg su je doveli Jeremić i "njemu slični bahati i neodgovorni političari".

Zobenica u izjavi ističe da građani Srbije ne veruju Jeremiću, "koji je toliki patriota da govori da je zemlja koja ga je iznedrila, školovala i debelo finansirala - izvršila genocid, koji je učinio sve da oteža položaj našeg naroda na KiM, koji masno laže da je neko u Srbiji hteo da ga hapsi, kojem je Srbija rezervna opcija, u koju se vraća kad je izgubi na drugim pozicijama u svetu.

Kako je on naveo, građani Srbije odavno su na političko smetlište oterali "dosovske lopove" koji su ih opljačkali i unesrećili, pa će tako 2. aprila jasno reći šta misle i o Jeremiću koji je prema njegovim rečima, čoveku koji se bahatio i baškario po luksuznim hotelima, uživajući u predsedničkim apartmanima i penthausima na račun osiromašene Srbije i njenih građana.

- Za razliku od Jeremića i tajkuna koji ga finansiraju, koji rade samo u svom interesu i za svoje džepove, Vučić se svakodnevno bori za Srbiju, i narod Srbije zna da je upravo on doveo investicije, otvorio nove fabrike i radna mesta, doneo stabilnost u region i, posle mnogo godina, vratio Srbiju na svetsku mapu, značajno joj podižući međunarodni ugled - zaključio je Zobenica.

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#SNS

'