AKTUELNO

Lider DS Dragan Šutanovac optužio je šefa DJB Sašu Radulovića da tajno radi za premijera i predsednika SNS Aleksandra Vučića.

Šutanovac je na Tviteru utvrdio da Saša  Radulović nije nikakva opozicija i da bi voleo da se nalazi u Vučićevom timu (!?!).

- Radulović bi i danas bio Vučićev ministar da ga ovaj nije oterao. Možda bi bio i gori. Čovek je mobingovao zaposlene i promenio više vozača za pola godine", napisao je Šutanovac, da bi se u prepisku uključio i funkcioner DS Branislav Bugarski, ocenivši takođe da je Radulović "isti kao Vučić i samo glumi da je opozicija - napisao je Dragan Šutanovac na svom profilu na Tviteru.

Šutanovac i Radulović se nisu oglašavali ovim povodom. Na drugoj strani, analitičar Branko Radun ocenjuje da je sukob opozicije izazvan činjenicom da im u kampanji ne ide baš najbolje.

- Radulović je krenuo na Jankovića jer smatra da mu je oteo poslanike. Naravno, ni demokrate koje podržavaju Jankovića ne ostaju dužni, pa Radulovića optužuju za "pakt" s Vučićem. Izgleda da je u opoziciji najveća uvreda i diskvalifikacija optužba da neko radi za Vučića. Ono što se dešava unutar opozicionog bloka liči mi na onu srpsku izreku nek i komšiji crkne krava. Sva ta opoziciona svađa, na drugoj strani, odgovara naprednjacima i Vučiću, koji može da računa na nezadovoljne pristalice opozicije - zaključio je Radun.

#Opozicija

#Saša Radulović

#Svađa

'