AKTUELNO

Moram priznati da s nestrpljenjem čekam najavljeno Boškovo štivo, jer očekujem da u njemu pronađem sve o povezanosti lidera Saveza za Srbiju sa poznatim kriminalcima i narko-dilerima, rekao je u saopštenju član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković.

To je idealan način da se sve fantazmagorije Boška Obradovića konačno nađu na jednom mestu, i da nam objasni i razjasni pre svega svoju povezanost sa „zvezdarskim klanom“, ulogu osuđenika bliskog „rakovičkom klanu“ u svojim stranačkim odborima, ali i veze sa uhapšenim Mladenovčaninom Mladenom Novakovićem zvanim Tocilo, koji je podsećam, uhapšen sa 77 kilograma heroina, napominje Marković.

Takođe, nije zgoreg ni da nam objasni vezu između Marinike Tepić i Novaka Filipovića, uhapšenog u Pančevu sa još trojicom zbog posedovanja 1,4 kilograma opojnih droga i velikom količinom municije, dodaje on.

Uveren je da Boško može da nam pojasni i odnos njegovog šefa Đilasa sa šurakom Dabovićem, koji je podsećam uhapšen sa 2,4 kilograma čistog kokaina.

-Jasno je svima i zašto Boško čezne i pati za vremenima kada je njegov šef Dragan Đilas tužioce i sudije birao po stranačkoj opredeljenosti, a jedini i najvažniji uslov je bila pripadnost upravo Đilasovoj stranci.Očigledno je da Boško Obradović priželjkuje Srbiju u kojoj je dozvoljeno masno lagati i brutalno prebijati porodice političkih neistomišljenika - kaže Marković.

Iz svega navedenog, naglašava, potpuno je jasno zašto Boško sve glasnije i agresivnije laže o Aleksandru Vučiću i Nebojši Stefanoviću, kao što je jasno da  ne može da podnese rezultate koje su ostvarili u interesu Srbije i svih njenih građana, kao što je jasno da svojim lažima ne mogu umanjiti podršku koju građani pružaju upravo Vučiću i Stefanoviću u njihovoj borbi za bolju budućnost Srbije. 

#Aleksandar Marković

#Boško Obradović

'