AKTUELNO

Svoju ambiciju da jednog dana postane ministar policije Boško Obradović ne skriva ni u vreme vanrednog stanja, rekao je član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović.

-Njegova firma Dveri se nalazi u vanrednom stanju još od sednice Glavnog odbora na kojoj nije bilo kvoruma, a kada se izglasavalo da Boško Obradović bude Đilasovo sredstvo za uništavanje političke scene - kaže Jugović u saopštenju.

-Asepsol protiv laži Boška Obradovića nije iz uvoza. Njega su demantovali rezultati ministarstva na čijem čelu je Nebojša Stefanović, kao što su rekordne zaplene narkotika, sprečavanje lažne države Kosovo da postane članica Interpola, smanjenje bezbednosnih rizika usled migrantske krize i mnogi drugi - dodaje on.

Kako ističe, iako su Bošku Obradoviću prljave ruke od Đilasovog novca, građani znaju da on ne može da ih zarazi mržnjom prema Aleksandru Vučiću i njegovim najbližim saradnicima. On će jednog dana pisati knjigu o sebi i svojim podvizima, o vremenu kada je kao poslanik s kamenčinom u ruci sprečio širenje korona virusa.

-Mašta može svašta, a Boško Obradović može i više od toga - zaključio je Jugović.

#Boško Obradović

#Bratislav Jugović

#SNS

'