AKTUELNO

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS, izjavio je da Boško Obradović sanja da jednog dana ima ulogu kakvu ima ministar Nebojša Stefanović.

- Boško Obradović bi voleo da bude Vučićev najbliži saradnik, umesto što je Đilasov dečko koji obećava. Obradović zavidi ministaru Stefanoviću što je ponizio prištinsku delegaciju time što je uspeo da izdejstvuje i kod delegacija iz zemalja koje su priznale lažno Kosovo da se usprotive učlanjenju ove lažne države u Interpol - ističe Jugović.

Kako dodaje, Obradović bi voleo da je na čelu ministarstva policije da bi mogao da hapsi migrante koji ne pristaju da mu pridržavaju peškir ili da mu masiraju stopala.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Pošto Đilas nikada u svetu neće biti ono što je danas Vučić, onda ni Boško Obradović nikada neće biti uspešan ministar kao što je Nebojša Stefanović. Dok Đilas uživa u svom neoristojnom bogatstvu, Obradović uživa da svojim lažima o Aleksandru Vučiću i ministru Stefanoviću sebe predstavi kao veću opasnost od korona virusa. Dok je jedan nepristojno bogat, drugi je nepristojno jadan i bedan - ocenio je Jugović.

#Boško Obradović

#Bratislav Jugović

#SNS

'