AKTUELNO

Umesto da Boško Obradović, očigledni višak slobodnog vremena i energije, upotrebi da pomogne najstarijima makar odnošenjem namirnica, i ove trenutke koristi za ličnu kampanju i borbu za vlast i fotelju, a pre svega lični obračun sa ljudima koji danonoćno rade da odbrane svaki život u borbi protiv virusa, izjavio je u saopštenju šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković.

Mirković je rekao da se nameće pitanje šta će propala jutjub zvezda i bivši poslanik Boško Obradović, nakon što izvrti sve reciklirane laži i obmane o Nebojši Stefanoviću, sledeće da učini.

"Dok svuda u svetu, svaki odgovoran pojedinac čini sve da se pobedi virus korona, mi u našoj zemlji nažalost imamo političare koji se igraju politike i napadaju one koji su 24 sata u borbi protiv ovog opasnog protivnika. Koliko su samo licemerni predstavnici tog propalog SzS-a pokazuje i kliberenje čuvenog Marka kese Bastaća, dok sa Borkom Pradom Stefanovićem pozira i manekeniše se noseći posebne maske, očigledno pokazujući nam da je i to za njih samo pomodarstvo, a ne bitka za život svakog čoveka", rekao je Mirković.

Kako kaže, da Srbija nije odgovornom politikom Aleksandra Vučića, Vlade i požrtvovanjem građana Srbije pobedila bankrot, podigla ekonomiju, osnažila svoju poziciju u svetu, produbila bratske odnose sa NR Kinom, pitanje je kakvu bi situaciju imali danas, kako bi se, na koji način i sa koliko uspeha borili sa situacijom koja je zadesila ceo svet.

"Dok oni koji su našu zemlju bacili na kolena poput Đilasa, Jeremića, Tadića i danas se bave demagogijom, licemerno napadajući ljude koji su u danonoćnoj borbi protiv virusa. Nama preostaje da se na njih što manje obaziremo, jer ti ljudi ništa dobro za Srbiju nisu učinili ni kada su bili u obavezi, pa je neozbiljno očekivati bilo šta od njih i sada kada su samo grupa propalih političara.Srbija i svi njeni građani su danas jedan veliki tim koji bije bitku za život svakog čoveka protiv nevidljivog protivnika. Odgovornost i posvećenost Aleksandra Vučića, Ane Brnabić, Nebojše Stefanovića, kao i disciplina naših građana i razumevanje situacije, najavljuju još jednu pobedu, ali do nje još ima mnogo.Zato ostanimo svi kod kuće, da pobedimo jer Srbija to može i mora", rekao je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#Boško Obradović

#SNS

'