AKTUELNO

Srpska Desnica je obeležavajući početak zločinačke NATO agresije položila vence na mestu gde je 1999.godine bombardovana zgrada ambasade Narodne Republike Kine i na spomenik ubijenoj Milici Rakić, kao simbolu 79 stradale srpske dece.

Danas kada se naša država nalazi pred iskušenjima kao što je korona virus i kada je potrebna disciplina srpskog naroda i sloga, čak i više nego za vreme agresije, Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice sa najbližim saradnicima položio je vence podsećajući na ovu kriminalnu akciju zapadnih sila.

Foto: srpskadesnica.rs

„Polagajući venac ispred nekadašnje ambasade NR Kine, u spomen stradalima želimo da iskažemo i veliku zahvalnost kineskim prijateljima, koji su sa nama u teškom trenutku kada se borimo sa trenutno najsmrtonosnijim Korona virusom. Srpska Desnica gradi most srpsko-kineskog prijateljstva, i imamo moralnu obavezu da odamo počast stradalima, i poručimo da se ne može nazvati „greškom“ gubitak tri života, koji su tog 7. maja, poginuli u ambasadi“, rekao je lider Srpske Desnice.

Foto: srpskadesnica.rs

„Takođe, poštujući mere koje je uveo predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, danas smo odlučili da položimo venac i na spomenik Milici Rakić, malom anđelu koji je stradao od strane neprijatelja. Srpska Desnica jasno poručuje da su nam deca prioritet, i upravo zarad njih pozivamo sve sugrađane da se pridržavaju donetih mera, jer Srbija ne sme dozvoliti da izgubi još ljudskih života, ne smemo da izgubimo živote naše dece.“

Foto: srpskadesnica.rs

Vacić se kratko zadržao, ističući da članovi Srpske Desnice stoje na raspolaganju svom narodu, i da ćemo samo disciplinovanim ponašanjem pobediti koronu, sa manje žrtava nego što je naša otadžbina izgubila tokom NATO agresije.

Slogom smo pobedili NATO, slogom ćemo pobediti i koronu!

#Miša Vacić

#Srpska Desnica

'