AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković rekao je da je Saša Radulović neko ko je ostao upamćen jedino po tome što je svirao gitaru u skupštinskim klupama, glumeći muzikanta.

Prema Markovićevim rečima, Radulović je nakon toga mesecima bojkotovao sednice Narodne skupštine, ali nije bojkotovao, kako je rekao, poslaničku platu i ostale prinadležnosti.

- Ovih dana se, valjda, setio da je narodni poslanik pa svaki dan održava sulude konferencije za štampu, gde istovremeno ugrožava zdravlje ljudi koji dežuraju u Narodnoj skupštini, ali i truje javni prostor dezinformacijama, poluinformacijama i neproverenim vestima - rekao je Marković i dodao:

- Politički napadi na predsednika države i rukovodstvo Srbije su nešto što je očekivano od sitnog politikanta kakav je Radulović, ali je problem kada počne da napada i omalovažava struku, zdravstvene radnike i osvedočene stručnjake, koji se danonoćno bore protiv pošasti koja nas je zadesila.

Prema njegovim rečima, apelujući na mrvicu razuma, molim Radulovića da prestane sa podrivanjem države u borbi protiv epidemije, barem dok se epidemija ne stavi pod kontrolu, ali i da prestane da glumi nadrilekara.

Marković ističe da će posle nastaviti političku borbu, a da će građani svakako o tome dati svoj sud.

#Aleksandar Marković

#Saša Radulović

'