AKTUELNO

Sednica Skupštine Srbije planirana je za utorak, rečeno je Tanugu u kabinetu predsednice Narodne skupštine Maje Gojković.

Kako je rečeno, sednica će biti zakazana nakon što vlada pošalje potrebne predloge odluka i akata, koje će parlament razmatrati na toj sednici. To će biti prva sednica parlamenta od početka epidemije virusa korona u našoj zemlji. 

Predsednica Skupštine sutra će održati onlajn sastanak sa potpredsednicima parlamenta, na kojem će govoriti o organizaciji zasedanja Skupštine Srbije.

Pre nekoliko dana predsednik Aleksandar Vučić rekao je da bi Skupština Srbije mogla ponovo da počne s radom u ponedeljak ili u utorak. 

Istakao je da će, u svakom slučaju, morati da budu poštovane epidemiološke mere, kao i dolazak što manjeg broja policijskih službenika i administrativnih radnika u skupštinu. 

Danas je, inače, zasedao Administrativni odbor koji je usvojio rabalans skupštinskog budžeta, a uoči sednice članovi odbora su dobili maske, rukavice i dezinfekciona sredstva i izmerena im je telesna temperatura.

#Skupština Srbije

#zasedanje

<
'