AKTUELNO

Svašta su napričali Dragan Đilas i Marinika Tepić. Jedino su izostavili da kažu da li je Filipović bio ili nije bio najbolji drug i pratilac Marinike Tepić deset godina, i kako je to tačno Marinika Tepić planirala da „iseli“ novinara Milakova iz Pančeva, rekao je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

- Istovremeno, Đilas bi konačno mogao da pokuša da razume da Srbija nije njegova privatna kompanija u kojoj je on i mama i tata i Bog i batina, i u kojoj on odlučuje ko je za šta odgovoran, a u kojoj je pribavio 619 miliona evra narodnih para, već država u kojoj sudovi i drugi nadležni organi odlučuju o tome da li je neko izvršio neko krivično delo, ili nije - kaže Jovanov.

Jovanov kaže da najnovija afera dela opozcije zapravo pokazuje kakvu Srbiju žele, pre svega Marinika i Đilas.

- Svakako je dobro što su Đilas i njegova Marinika još jednom pokazali kako oni zamišljaju Srbiju. Srbija, kako je vidi Đilas, ne bi imala ni sud, ni vladu, ni predsednika. Imala bi samo Đilasa, Mariniku, kriminalno-tajkunsku hobotnicu za pljačkanje narodnih para, sa posebnim odeljenjem koje bi se bavilo linčovanjem i „iseljavanjem“ novinara koji ne pišu onako kako bi oni hteli - dodaje Jovanov.

Jovanov ocenjuje da je problem Dragana Đilasa što takvu Srbiju niko, osim njega, Marinike i njihovih specijalno organizovanih kriminalnih odreda, ne želi.

#Milenko Jovanov

<
'