AKTUELNO

Konstantin Samofalov, portparol Tadićeve Socijaldemokratske stranke, neplanirano je, reagujući na izjavu Saše Paunovića, otkrio šta mislim o situaciji u DS, ali kompletnoj opoziciji.

- Ljudi, hajde da se svi malo uozbiljimo. To što se dešava u DS je njihova unutrašnja stvar. Ali, da li je realno da ovaj Paunović, čovek koji je IZBAČEN iz DS zbog toga sto jePREKRŠIO odluku o #Bojkot , komentariše bilo šta što se dešava u toj istoj DS? TRAGIKOMEDIJA - napisao je Samofalov.

On se tu nije zaustavio, izrazito kivan zbog Paunovićeve o dvorskom puču u DS, naveo je da bi njega bilo sramota da kaže tako nešto.

- Potpuno neverovatna struktura Paunovićeve izjave. Logički nenormalna i intelektualno nepoštena. Mene bi bilo sramota. Znam ga godinama, i pitam se šta se desi čoveku koji je 20 godina neprekidno na vlasti. Možda je ovo prirodna reakcija, ne znam - naveo je Samofalov.

Priznao je i da takva šizofrena polita šteti opoziciji.

- Najviše otežavamo opozicionoj borbi ovim šizofrenim politikama. Prekinem #bojkot, izbace me iz DS, a onda komentarišem tu istu DS i vatriram na one za koje tvrdim da će (kao ja) da prekinu bojkot ako preuzmu stranku!? - besneo je Samofalov na Tviteru,

#Konstantin Samofalov

<
'