AKTUELNO

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković izjavio je da Marinika Tepić po Đilasovom diktatu svaki dan producira po jednu novu laž i daje sve od sebe da što maštovitije izmisli i što jadnije pokuša da diskredituje Aleksandra Vučića.

"I još jednom pitam Mariniku Tepić - kako te nije sramota?I danas je nastavila sa fikcijama, ekvivalentnim onim da koke nosilje u Moroviću nose marihuanu, umesto jaja. Potpuno u svom dosadašnjem stilu, velika istraživačica Marinika Tepić i danas je napadala porodicu predsednika Aleksandra Vučića i izvodila kako ona to zove „dokaze“.Kaže primer najvećeg mafijašenja je kada imaš firmu na istoj adresi sa nekom drugom firmom u poslovnoj zgradi. Jeste da je i firme, a i sve o njima izmaštala, ali dobro to je SF Marinika", naveo je Marković.

On je istakao da bi sa druge strane, ista Marinika da joj poverujemo da to što joj je najbliži prijatelj punih deset godina i stranački saborac, koji je pratio kroz sve stranke, Novak Filipović uhapšen zbog narkotika nije ništa bitno.

"Kada od istog Filipovića Marinika zatraži da iseljava novinare iz Pančeva, jer je nerviraju sa tekstovima, i kada cela Srbija svedoči da u njenom Savezu protiv Srbije gotovo da nema nikog ko nije povezan sa narko-dilerima, to je valjda sve baletska predstava", dodaje Marković.

Kako kaže, producira Marinika po Đilasovom diktatu svaki dan po jednu novu laž, daje sve od sebe da što maštovitije izmisli i što jadnije pokuša da diskredituje Aleksandra Vučića, blateći njegovog brata Andreja, ostale članove porodice i saradnike, ali samo na jedno ne računa.

"Narodu u Srbiji je jasno da farma kokošaka u Moroviću postoji već 40 godina i da koke nisu snele nikada drogu, kao što to Marinika izmisli, niti će je ikada sneti", naglasio je Marković.

Prema njegovim rečim, baš tako je narodu i jasno da se Aleksandar Vučić bori protiv mafije, dok Đilasa, Tepićku i Obradovića sa njom vežu raznorazna kumstva, biznisi, porodične i stranačke veze.

#Aleksandar Marković

#Marinika Tepić

<
'