AKTUELNO

Aleksandar Vučić nije samo predsednik Srbije, on je u političkom smislu lider svih Srba na ovim prostorima, naveo je u pisanoj izjavi član Gradskog odbora SNS, Bratislav Jugović.

-Mlađan Đorđević je Đilasov kum i potencijalni kandidat za predsednika Srbije 2022. godine. Đorđević nije uspeo da bude lider ni u opoziciji, ali mašta da jednog dana bude na Vučićevoj poziciji - kaže Jugović.

-Snovi ne mogu da budu ostvareni čoveku koji za predsednika Srbije i poglavara Srpske pravoslavne crkve kaže da su Paja i Jare. Ako je već jare po sredi Đorđević bi trebalo da objasni Đilasu i Bošku Obradoviću značenje srpske krilatice "ne može i jare i pare" - navodi on.

Kako ističe, to bi za Đilasa značilo da moć naroda ne trpi moć tajkuna, a za vernike bi značilo da štrajk glađu nije post, već nerazumno ponašanje osenčeno ludilom.

-Boško Obradović se svojim besmislenim i lažnim štrajkom glađu upuštao u ludilo udaljan od pravoslavlja i pravoslavnih vrednosti. Zbog čega Mlađan Đorđević, osim ako nije samo i baš samo Đilasov vragolan, očekuje da će patrijarh SPC Obradovićev štrajk glađu oceniti kao podvig!? U ludilu ne može da vaskrsava snaga i jedinstvo srpskog naroda na prostoru bivše Jugoslavije. Samo u ludilu centralna ličnost opozicione političke scene može da bude osoba poput Boška Obradovića koja je u četrdesetim ponovo u pubertetu. U ludilu može samo da nam se desi da umesto naroda odlučuju tajkuni. Ali Srbija je izabrala razum umesto ludila - zaključio je Jugović u svojoj izjavi.

#Boško Obradović

#Bratislav Jugović

#SNS

#izjava

'