AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas, da je izlaznost na izborima u Parizu bila 36,3 odsto i dodao da je to prilika za Tanju Fajon da bude dosledna i da ih ospori.

Vesić je na Fejsbuk profilu napisao da su danas građanke i građani Francuske glasali na drugom krugu lokalnih izbora u ovoj zemlji.

- Na izbore u Parizu, na kojima je direktno biran prvi čovek grada, izašlo je 36,3 odsto građana. Pobedila je sadašnja gradonačelnica En Idalgi sa 50.2 odsto glasova izašlih birača. Znači iza gradonačelnice Pariza stoji nešto više od 18 odsto građana Pariza! - izjavio je Vesić i dodao:

Eto prilike za Tanju Fajon i njene prijatelje iz Srbije tajkuna Dragana Đilasa i fašistu Boška Obradovića da odmah ospore rezultate izbora u Parizu. Kako to Fajonka kaže, koja je izabrana na izborima na koje je izašlo 28 odsto birača, izbori u Parizu su neregularni. Jer za nju uvek važe dupli aršini. Ona može da bude izabrana na izborima na koje izađe 28 odsto birača, ali zato su za nju neregularni izbori u Srbiji na koje izađe 50 odsto birača. Eto joj prilike da bude dosledna i da ospori izbore u Parizu na koje je izašlo manje ljudi nego u Beogradu. Samo gde sme ona da napadne Francusku.

#Goran Vesić

#Izbori

#Pariz

#Tanja Fajon