AKTUELNO

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, rekao je, komentarišući izjavu Tanje Fajon da je izlaznost na izborima od 50 odsto mala, da je ona žena bez ikakvog političkog legitimiteta, izabrana na izborima koji su imali manje od 30 odsto.

- Ona je neozbiljan političar, definitivno, mi joj dajemo značaja ovde bez ikakve potrebe. Neki to rade svesno i namerno i sad nju koriste kao sredstvo za svoj antivučićizam. Sad im se ona zgodno pojavila i daju joj toliki prostor koji ona nema nigde, ni u Sloveniji, a pogotovo ne u Evropskoj uniji – rekao je Krstić za Novo jutro TV Pink.

Krstić kaže da je Fajon žena bez ikakvog političkog legitimiteta, izabrana na izborima koji su imali manje od 30 odsto.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dakle, ako bi ona bila osoba koja daje legitimitet bilo kome, to je  komično – ocenio je Krstić i dodao da ona radi neke veoma opasne stvari:

Ona preuzima retoriku Saveza za Srbiju... Ona ovde daje ocene ko je prava opozicija, a ko nije. Ona radi nešto što je apsolutno nedozvoljivo.

Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost podsetio je da su juče održani lokalni izbori u Francuskoj, na koje je izašlo 41 odsto građana.

Foto: TV Pink Printscreen

- U Parizu je manje od 37 odsto izašlo na izbore, znači Tanja Fajon bi trebala da iz EU isključi Francusku, kao zemlju osnivača i grad svetlosti da izbaci, jer ne ispunjavaju uslove koje ona smatra da treba da ispune – kazao je Rajić.

Kako kaže, tako ne može da se ponaša neko ko želi da bude ozbiljan političar.

#Izbori 2020

#Nebojša Krstić

#Predrag Rajić

#Tanja Fajon