AKTUELNO

Milosav Miličković, potpredsednik beogradskog odbora i član Predsedništva SNS reagovao je na napade na oca Nebojše Stefanovića koji je danas preminuo.

"Pokazao je mnogo puta Dragan Đilas da je čovek bez trunke morala, ali da ne postoji ljudsko dno koje on ne može da dotakne potvrdio je danas kada je, preko svojih medija, najbrutalnije napao oca Nebojše Stefanovića, koji je danas preminuo.

U tekstu koji samo moralni pigmej poput Đilasa može da naruči, pobrojane su brojne laži o Branku Stefanoviću, bez imalo stida i poštovanja prema, ako ništa drugo, njegovoj smrti i gubitku porodice.

Ako će neko ostati upamćen po pljačkanju sopstvenog naroda, onda je to dokazani tajkun Dragan Đilas, koji je milijarde stekao upravo preko grbače sopstvenog naroda. I nije mu dosta, već hoće ponovo da vlada i otima od građana, a da bi došao do svog cilja spreman je da napada i mrtve.

Za razliku od Đilasa, koji sam priznaje da mu nekretnine vrede 25 miliona evra, Branko Stefanović je skoro 50 godina, do svoje smrti, živeo u istom stanu. Skromno i od svog poštenog rada.

Ma koliko se Đilas i njegovi mediji trudili da pogaze sve moralne principe i da kao lešinari napadaju Branka Stefanovića, neće uspeti da bilo koga ubede u svoje laži", rekao je Miličković.

#Dragan Đilas

#Milosav Miličković