AKTUELNO

Srpska napredna stranka Južnobanatskog okruga najoštrije osuđuje sinoćnji bezumni napad huligana na Skupštinu Republike Srbije, službenike Ministarstva unutrašnjih poslova, vatrogasce, medicinske radnike i imovinu Grada Beograda.

Obesni i bahati huligani, predvođeni ultradesničarem Srđanom Nogom, a insirisani konstantnim izlivima mržnje i pozivima na nerede preko televizije N1, koje režiraju saradnici Dragana Đilasa, Mlađan Đorđević i vladika Grigorije, nasilno su upali u Skupštinu Srbije, pripadnike MUP gađali kamenicama, palili imovinu Grada Beograda i sprečavali vatrogasce i medicinske radnike da rade svoj posao.

Sinoćnje divljanje na ulicama Beograda dokazuje da ove opozicione grupacije žele anarhiju u Srbiji i da je nasilje, u cilju urušavanja institucija i destabilizacije Srbije, njihova jedina politika. Sve viđeno, dokazuje da je njihova takozvana “briga za građane” samo velika šarena laža.

SNS Južnog Banata očekuje od nadležnih organa da hitno procesuiraju odgovorne za kršenje javnog reda i mira, za izazivanje i širenje panike među građanima, ali i zbog ugrožavanja ljudskih života usled epidemije Kovid-19.

#Nasilje

#SNS

#osuda