AKTUELNO

Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić i ostali lideri Saveza za Srbiju očigledno priželjkuju kolaps zdravstvenog sitema u Srbiji!

Kako drugačije razumeti uporne pozive opozicije na izlazak ljudi na ulicu i tiskanje u masi, bez preduzimanja ikakvih mera prevencije od širenja opasnog virusa. U trenutku kada zaraza ozbiljno preti, raste broj pacijenata od Kovida-19, kada su zdravstveni radnici na ivici snage, a bolnički kapaciteti na izmaku, opozicija pokušava da propuštenu šansu na izborima dobije u nesreći koja nas je zadesila.

Kada su institucije na kolenima, pomenuti opozicioni lideri čine sve da ih dokrajče, baš kao što upravo rade sa našim zdravstvenim sistemom. Kroz urušavanje institucija ove države i destabilizaciju, ovaj deo opozicije želi priliku da se domogne vlasti.    

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Opozicioni lideri, koji navodno nisu organizatori protesta, ali jesu najglasniji u pozivanju na njih, pokazali su ogromnu neodgovornost i nemar prema svojim sugrađanima i njihovom zdravlju.

Loša epidemiološka situacija i pozivi Kriznog štaba da se poveća disciplina građana, nisu zaustavili Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostale iz SZS da pokažu svoje pravo lice. Izgledalo je da su jedva dočekali da pozovu na građansku neposlušnost baš u trenutku kada nam je svima poslušnost najpotrebnija.

#Opozicija

#Protest