AKTUELNO

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član Predsedništva SNS-a, rekao je da su građani Srbije imali priliku uživo da vide ko je Saša Janković i o kakvom se lažovu radi.

Naime na televiziji je u direktnom prenosu Republička izborna komisija brojala je ponovo glasove nakon tvrdnji Saše Jankovića da su sa 25 biračkih mesta kod Aleksandra Vučića završila 793 glasa koji nisu njegovi.

Pregledom rezultata utvrđeno je da su četiri glasačka listića osporena, koji mogu biti i greška, rekao je Dimitrijević. Naveo je da je "notorna laž da su u pitanju 793 glasa". Inače, to je tvrdio predsednički kandidat Saša Janković.

-Saša Janković, posle dokaza pred kamera N1 televizije da je lažov, izgubio je svaki kredibilitet. Porastao mu je nos kao kod Pinokija. Sem što mu je porastao nos, možda je dobro da su građani imali priliku da vide o kakvom se lažovu radi. Inače, Saša Janković ovakvim stavom provocira građanski rat. Apelujem na ljude iz SNS da ne nasedaju na njegove provokacije. Mir i stabilnost su najbitniji-poručio je Đukanović.

#Glasanje

#Laž

#Saša Janković

#Vladimir Đukanović

'