AKTUELNO

“Jedinstvena Srbija podržava kampanju koja je počela u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom “Srbi za Trampa”, koja ima za cilj da mobliše oko milion državljana Sjedinjenih Američkih Država srpskog porekla da pomognu da aktuelni američki predsednik dobije i drugi mandat u Beloj kući”, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

“Pozivam sve Srbe u Sjedinjenim Američkim Državama da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija. Svi znamo koliko je zla Srbiji nanela administracijana čelu sa bračnim parom Klinton, a takvu politiku bi sigurno nastavio i Trampov protivkandidat Džo Bajden, koji je rekao da zagovara suverenitet i teritorijalni integritet takozvanog nezavisnog Kosova i koji još od 1990. godine sarađuje sa teroristom Ramušom Haradinajem i albanskom emigracijom u Americi", rekao je Marković i dodao:

"Kosovski Albanci upravo za to opstruiraju dijalog sa Beogradom i samo čekaju promenu na čelu Sjedinjenih Američkih Država. Ja sam bio jedini političar iz Evrope na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu i tada je za mene bilo veoma bitno da je Tramp rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svetu, što je i ispunio”, rekao je Marković uz poruku američkim Srbima “Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji”.

#Donald Tramp

#Dragan Marković Palma

#Podrška

#Srbi