AKTUELNO

Sigurna sam da Boško Obradović ponajmanje ima prava da govori o borbi protiv kriminala i korupcije, izjavila je članica predsedništva SNS Biljana Popović Ivković.

Bilo bi daleko bolje da građanima objasni svoju povezanost sa jednim od najvećih trgovaca drogom u Srbiji, poznatijim kao Tocilo, koga je policija prošle godine uhapsila sa 77 kilograma heroina, a za koga su mediji pisali da je kum Boška Obradović. Ili da objasni odakle u zagrljaju narko-dilera koji u svom dosijeu ima čak 179 krivičnih dela i da ne nabrajam dalje njegove prijatelje iz kriminalnog miljea, sa kojima povezanost, baš kao i šef mu Dragan Đilas, nikako da objasni, navela je ona u svojoj pisanoj izjavi.

Nakon svega što su građani Srbije videli da se zaključiti da se dileri narkotika nadaju da će Obradović nekada doći na vlast u Srbiji da ih zaštiti, dodala je ona.

Kako kaže, baš taj i takav Obradović govori i o Kosovu i Metohiji i drži lekcije kako se treba boriti za našu južnu pokrajinu.

-Očigledno se nada da građani pate od kolektivne amnezije i da su zaboravili da mu je predsednički kandidat bio Saša Janković, koji se zalagao da lažna država Kosovo uđe u Interpol, a i danas ponavlja da bi ga trebali pustiti u Ujedinjene nacije - rekla je Popović Ivković.

-Uzda se verovatno i da je narod zaboravio da su upravo njegovi koalicioni partneri postavili carine i granice između centralne Srbije i naše južne pokrajine, da su premestili premestili pregovore iz Ujedinjenih nacija, gde je situacija bila daleko povoljnija za nas, pod okrilje Evropske unije. A kako zaboraviti skandalozno pitanje koje su postavili Međunarodnom sudu pravde, koje je za posledicu imalo novi talas priznanja nezavisnosti - dodaje ona.

Kako zaključuje, baš taj i takav Boško Obradović danas bi da nekome drži lekcije.

#Biljana Popović Ivković

#izjava