AKTUELNO

Ko god kaže lošu reč o Srbiji i njenom predsedniku, imaće saveznika u Draganu Đilasu, kažu u Pokretu socijalista i navode da je to prvo bio Milo Đukanović, a danas su to Dritran Abazović i Zdravko Krivokapić.

"Sutra će biti neko treći, nije ni važno ko, važno je da samo pljune po Vučiću i Srbiji", navodi u saopštenju Pokret socijalista Aleksandra Vulina povodom Djilasovih optužbi u autorskom tekstu za podgoričke "Vjesti" da su se Aleksandar Vučić i zvanični Beograd mešali u izborne procese u Crnoj Gori.

Pokret socijalista navodi da Djilas loše govori o Srbiji i njenom predsedniku za svaki medij u okruženju koji je raspoložen i spreman da objavi "bljuvotinu o Srbiji i Vučiću, pa tako i za medij blizak Đukanoviću".

Kažu da se u autorskom tekstu Djilasa, koga nazivaju tajkunom, moglo pročitati koliko mu smeta trobojka, koliko gneva i mržnje oseća prema svojoj zemlji i narodu i koliko uzdiže svakog ko "pljune na Srbiju i Vučića".

PS navodi da bi Đilas najviše voleo da Srbi u Srbiji ne odlučuju ni o čemu i da se Srbi u Crnoj Gori ne pitaju ni za šta, te da je za Đilasa slobodna država samo ona u kojoj Srbima nije dozvoljeno da sami odlučuju o svojoj budućnosti.

#Dragan Đilas

#Pokret socijalista