AKTUELNO

Pokret socijalista poručuje da “jedino Đilasova lešinarka Marinika Tepić ima tu sposobnost da najveću tragediju zloupotrebi i iskoristi u političke svrhe”.

- Umesto da iskreno i iz srca izrazi pijetet prema poginulim vojnim pilotima i time pokaže elementarnu ljudsku pristojnost, Marinika lešinari nad poginulima i iznosi degutantne laži. Jedna od najvećih moralnih vrednosti je poštovanje, a Đilasova Marinika je pokazala da poštovanje nema ni za mrtve – poručuje Pokret socijalista u saopštenju.

Kako se dodaje, Tepićeva gnusnim lažima pokušava da stradale vojne pilote koristi za političke obračune sa ministrom Vulinom i predsednikom Vučićem, ne vodeći ni malo računa o osećanjima porodica poginulih i njihovom bolu, navode u PS-u.

Iz PS-a su kazali i da Tepićeva čestite i vredne ljude ne može da oblati i ponizi, osim da izazove gađenje kod svakog ko pročita njene tvitove.

- Promenila je deset partija, lagala je da vojne kokoške ležu marihuanu, lagala je o Krušiku i Telekomu, preko dilera je proterivala novinare, delila je nenamenski novac građana svojim prijateljima, optuživala je Srbiju da je genocidna, a sada lešinari nad mrtvima. Jadno, bedno i tužno - rekli su u PS-u povodom tvita Marinike Tepić u kome je optužila ministra Vulina i predsednika Vučića za avionsku nesreću u kojoj su stradali vojni piloti.

#Marinika Tepić

#Pokret socijalista