AKTUELNO

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je danas da su, zbog lošeg i bahatog vođenja Beograda od strane DS, građani oštećeni za preko 960 miliona dinara.

"Demokratska i pravedna Srbija" u režiji DS-a znači: opustošena gradska kasa, deficit od preko 20 posto, astronomski računi za mobilne telefone i marketinške usluge, kaže se u saopštenju.

"Kada DS pominje razvoj Beograda verovatno misli na realizaciju projekata poput replike Terazija, Pazl grada i podžemnih kontejnera, koji su građane koštali preko 300 miliona dinara. Ili demokrate misle na rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, na osnovu koje su dosovski mafijaško-tajkunski prijateli ukrali 650 miliona dinara"? saopštila je SNS.

Napominje se da su građani "odavno prozreli vaše laži" i zato tu stranku kažnjavaju katastrofalnim izbornim rezultatima na svakim izborima, a "tako će biti i u Beogradu".

"Za Srpsku naprednu stranku bolji život građana je prioritet, mir i stabilnost, jake i stabilne finansije, izgradnja puteva, škola, bolnica, a ne lično bogaćenje po kome ste vi, gospodo iz Demokratske stranke, ostali upamćeni", naveo je SNS Beograda.

DS je prethodno saopštila da će za izbore u Beogradu "okupiti jak tim sposobnih, hrabrih i poštenih ljudi koji su Beogradu potrebni, jer Beograđani žele razvoj glavnog rada, a ne razvoj lične vlasti uzurpatora Beograda".

#Demokratska stranka

#Izbori

#SNS

'