AKTUELNO

Dr Aleksandra Tomić, član Predsedništva SNS, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uloženo 100 miliona da ga sruše, kaže da je taj novac najviše uložen u medijsku kampanju i naslove o njegovoj porodici.

Tomić je rekla da građani Srbije već pet godina imaju prilike da čuju napade na predsednika Vučića i njegovu porodicu.

- Mi smo čak kao Srpska napredna stranka napravili izložbu na kojoj smo prezentovali sve novinske naslove svih portala koji su na potpuno iracionalan način napadali gospodina Vučića i njegovu porodicu. Pokazali smo čime se sve bave - rekla je Tomić za Novo jutro TV Pink i dodala:

Te pare koje neko ulaže da sruši Vučića najviše idu u medijsku kampanju, u te naslove i medije koji se bave porodicom gospodina Vučića, bratom, decom, roditeljima. Mislim da je to pokazatelj da nemaju program sa kojim će da izađu pred građane Srbije i da jedino tako vide način da, kako kažu, svrgnu Vučića sa vlasti.

Tomić kaže da smo bili u prilici da vidimo da su u razgovoru sa predstavnicima Evropske unije povodom Izveštaja Evropske komisije decidno tražili da EU obustavi ekonomsku podršku regionu dok Vučić ne padne sa vlasti.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je njihov pokušaj da dođu na vlast bez ikakvih izbora, bez volje građana Srbije, ali da na taj način obustave izgradnju bolnica, škola, svih investicionih projekata koje Srbija treba da ima da bi se dalje razvijala - navela je Tomić.

Veljko Nestorović, urednik na portalu Kosovo-online, osvrnuo se na pisanja Mlađana Đorđevića na Tviteru rekavši da on izlazi iz senke u kojoj je bio sve ove godine, a to je bila senka Dragana Đilasa.

Foto: TV Pink Printscreen

- On počinje sebe polako da gura u prvi plan. Sada očigledno želi da izađe iz te senke... Ali da li to radi na pravi način, sa svojim slikama i gafovima na Tviteru? Mislim da ljudi iz opozicije sami govore koliko taj čovek vredi - ocenio je Nestorović.

Kako dodaje, nije Zoran Živković jedini član opozicije kojem ne prija ponašanje Đorđevića.

#Aleksandar Vučić

#Aleksandra Tomić

#Veljko Nestorović