AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić poručio je danas Draganu Đilasu i Borku Stefanoviću da kada izađu na izbore i pređu cenzus sa skupštinske govornice mogu da kritikuju i iznose svoje ideje i predloge za bolju Srbiju.

"Do tada, pozabavite se sobom, jer mnogo je očigledno da čak ni sami sa sobom ne možete da se dogovorite kako ćete se zvati, jeste li za ili protiv EU i na kraju hoćete li ili nećete na izbore", naveo je Jovičić u saopštenju povodom kritika koje su na račun buduće vlade izneli Đilas, Stefanović i "njihovi sateliti".

Jovičić je dodao da su se puni mržnje i lažnih optužbi, obrušili na novi sastav Vlade Srbije i bez imalo morala i ljudske i političke savesti kritikovali novoformirani kabinet.

Naveo je da su to ljudi koji su, dok su bili na vlasti, devastirali Srbiju u svakom smislu, od moralnog do finansijskog, a sada govore da im ne odgovara ministar policije ili kritikuju ministra finansija.

"To je licemerno i beskrupulozno, ali toliko svojstveno Draganu Đilasu i njegovim satelitima.

Jovičić ukazuje da su u vreme njihove "čuvene" demokratske vlasti, kriminalne grupe vodile iz senke njihova ministarstva, tajkuni su određivali koje firme će koje poslove dobijati na državnim tenderima, a jedini rezultat bilo je bogatstvo koje se gomilalo na njihovim privatnim računima i luksuz u kome su uživali njihovi prijatelji, kumovi i švalerke.

Pošto su izgubi na svim izborima od 2012. godine do sada, umesto da nestanu sa političke scene, oni bez ideja, programa, strategije za razvoj Srbije, po nalogu stranih i domaćih tajkuna fabrikuju lažne ideje, kritikuju i napadaju sve što ima veze sa Srpskom naprednom strankom i spremni su na sve da bi se bez podrške naroda dočepali državnih jasli i nastavili pljačku, ocenio je Jovičić.

Poručio je da se vlast osvaja na izborima glasovima građana, a ne na ulici motornim testerama podsećajući da su politika SNS i Vlada dobile apsolutnu podršku u narodu i da iz poštovanja prema narodu Srbije treba da biraju reči kojima o njenim članovima govore, saopštio je GO SNS.

#Aleksandar Jovičić

#Dragan Đilas