AKTUELNO

Danas je u prostorijama Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu održan sastanak članova i funkcionera Jedinstvene Srbije iz ovog grada. Sastanku je prisustvovalo tridesetak funkcionera i članova Jedinstvene Srbije u Kovinu.

Ovom prilikom je naglašeno da Jedinstvenu Srbiju u Kovinu ne čine dva - tri izdajnika i da nije tačno da su svi članovi i svi Mesni odbori Jedinstvene Srbije prešli u SNS. Sastanku u Jedinstvenoj Srbiji je prisustvovala i Vesna Dani, predsednica Aktiva žena ove stranke u Kovinu, koju su izdajnici u nedelju na svojoj konferenciji za novinare naveli kao osobu koja je takođe prešla u SNS, što je ona demantovala svojim današnjim prisustvom u prostorijama JS, kao i mnogi istaknuti, dugogodišnji članovi Jedinstvene Srbije.

Foto: Privatna arhiva

Na sastanku je poručeno odbeglim izdajnicima da članovi Jedinstvene Srbije u Kovinu nisu šahovske figure koje bi oni da pomeraju gde oni žele, već da su to ljudi koji veruju u politiku Dragana Markovića Palme i ne rukovode se ličnim interesima. Takođe im je poručeno da su lagali kada su u nedelju izjavili da čista obraza izlaze iz Jedinstvene Srbije i da ako žele čist obraz moraju za početak da vrate odborničke mandate koje nisu osvojili oni, već Jedinstvena Srbija zahvaljujući politici Dragana Markovića Palme i zahvaljujući vernim članovima i simpatizerima Jedinstvene Srbije u Kovinu, koji su se nebrojeno puta mogli lično uveriti, dolazeći u Jagodinu, kako u praksi izgleda kada se negde sprovodi program Jedinstvene Srbije.

Na sastanku je formiran privremeni Opštinski odbor JS koji će u narednom periodu voditi Zoran Kostadinović, i koji će u naredna dva meseca imati zadatak da izvrši reviziju članstva i pripremi Izbornu Skupštinu Jedinstvene Srbije u Kovinu.Inače odbor Jedinstvene Srbije u Kovinu je prvi odbor ove stranke formiran u Vojvodini, koga su formirali Dragan Marković Palma i pokojna Zora Miladinović, odbor koji ima dugu tradiciju i veliku podršku u Kovinu, i kako je na sastanku istaknuto, tu podršku stranka će očuvati bez obzira na one koji su mislili da mogu strankom da trguju. Oni su trgovali jedino sopstvenom kožom.

Sastanku su prisustvovali Života Starčević, portparol Jedinstvene Srbije i narodni poslanik i Miroslav Bošković predsednik Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije i poslanik u Skupštini Vojvodine.

#Dragan Marković Palma

#Jednistvena Srbija

#Kovin