AKTUELNO

Glas za Srpsku listu na nedeljnim izborima je glas za opstanak srpskog naroda na Kosovu, ali i podrška politici predsednika Aleksandra Vučića koja za naš narod na ovim prostorima znači očuvanje mira i stvaranje uslova za bolji život svih građana, poruka je kandidata Srpske liste za gradonačelnika Severne Mitrovice Milana Radojevića.

Radojević je za Kosovo Onlajn podsetio da je Severna Mitrovica u poslednjih šest godina bila veliko gradilište i da će takav trend nastaviti i on sa svojim timom nakon podrške koju očekuje od svojih sugrađana.

“Izgrađena je Hala sportova, uređene su gradske ulice, grad je dobio novu autobusku stanicu, ali ono što je od posebnog značaja je stabilizacija političkih i bezbednosnih prilika čime su stvoreni uslovi za bolji i kvalitetniji život građana“, rekao je Radojević.

On je istakao da će pobedom Srpske liste na izborima 29. novembra pobediti politika kontinuiteta u jačanju srpskog naroda, očuvanja političkog jedinstva i nastavku infrastrukturnih projekata.

"S tim u vezi, prioritet će biti izgradnja zgrade Kulturnog centra, nastavku radova na izgradnju gradskog stadiona, zatvorenog bazena, stanova za socijalno ugrožena lica i mlade bračne parove, ali i urgentno rešavanje problema parkiranja u našem gradu“, kaže Radojević.

On je naglasio da je Severna Mitrovica univerzitetski centar u kojem radi sedam fakulteta Prištinskog univerziteta i dodao da je to grad mladih čije će kapacitete lokalna samouprava nastojati da iskoristi.

"Svesni potencijala koji naš grad ima kao univerzitetski centar, moj tim i ja ćemo stvoriti bolji privredni ambijent i uslove za zapošljavanje mladih ljudi i njihov opstanak i ostanak na ovim prostorima“, zaključio je Radojević.

#Izbori

#Kosovo

#Milan Radojevi

#Srpska lista