AKTUELNO

Izjava Srđana Noga da će Vučić i cela njegova porodica ''doživeti tragičan kraj'' više nije stvar ''političkog primitivizma'', već ozbiljna pretnja predsedniku i bezbednosti države, ocenio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Petković je pozvao nadležne državne organe da reaguju na nove pretnje bivšeg funkcionera Dveri Srđana Noga upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Kako je rekao očekuje da će tim povodom reagovati i EU, pre svega Evropski parlament, kao i medijska udruženja, nevladine organizacije.

 - Sada je prilika da Tanja Fajon i ostali 'dežurni napadači' na Srbiju reaguju na ovakve pretnje, jer je ovo pitanje demokratije, slobode i budućnosti naše zemlje koja se najozbiljnije ugrožava'', rekao je Petković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisu ovo pretnje na društvenim mrežama i u medijima koje su politička borba. Može neko da ne voli predsednika Vučića, da se ne slaže sa politikom SNS, ali je monstruozno pretiti trogodišnjem detetu, pretiti bezbednosti i napretku Srbije - rekao je Petković za Pink. 

Podseća da u pojedinim medijima 24 sata napadaju predsednik Vučić i njegova porodica i svakodnedvno ponavljaju optužbe i laži sa ciljem da se stvori atmosfera u društvu da pretnje Noga nisu nikakav problem.

Takođe, on kaže i da od monstruoznih pretnji koje stižu iz Prištine, mnogo je važnije da se pozabavimo onima koje stižu iz srca Srbije.

#Aleksandar Vučić

#Petar Petković

#napadi