AKTUELNO

Nikola Jovanović, bivši zamenik Narodne stranke i jedan od najbližih saradnika Vuka Jeremića, koji je iz te partije izbačen nakon što je vređao tadašnjeg šefa, značajno je napredovao od prelaska u tabor Dragana Đilasa.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio na svom Fejsbuk nalogu da je Jovanović iz gradskog prevoza uleteo u besnu mašinu - automobil rendž rover, o čemu svedoče i fotografije.

- Bila jednom jedna odbornička grupa. Nisu dolazili na sednice, ali i danas redovno uzimaju dnevnice. Bio jednom jedan šef odborničke grupe. Kada je izabran za gradskog odbornika vozio se gradskim prevozom. U međuvremenu je upoznao magičnog, kako ga sam zove Dragana. Đilasa, da ne bude zabune. I taj “šef” odborničke grupe počeo je da vozi rendž rover. I sada se ta odbornička grupa podelila. Na dve. Očigledno imaju višak šefova, i višak rendž rovera. Jedino nemaju birače. Ali njih birači ne interesuju - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu u opisu fotogafija ovog odbornika.

Odbornička grupa Đilasove Stranke slobode i pravde, sindikata Sloga i Narodne stranke u gradskoj skupštini raspala se nakon što je Đilas odlučio da stavi tačku na saradnju sa Jeremićem.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

#odbornici