AKTUELNO

Funkcioner SNS, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, izjavio je danas da neophodna istraga o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da svi koji su učestvovali u tome moraju da odgovaraju, jer je reč o teškom krivičnom delu.

Prema Vesićevim rečima, predsednik je rekao da je prisluškivan na osnovu dokaza i na osnovu saznanja koje su mu dale službe zadužene da štite njegovu bezbednost.

Vesić je za Pink rekao da je očigledno da postoje ljudi koji misle da na vlast mogu da dođu bez glasova, tako što će korititi nezakonito prisluškivanje i sprovesti na jedan način državni udar.

"Očigledno su to sve pokušaji, odnosno prečice da se na vlast dođe bez glasova", istakao je Vesić i ukazao da Aleksandar Vučih ima glasove više od polovine građana Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže da je zanimljivo da nedavna izjava predsednika Vučića da je prisluškivan godinu i po, u elektronskim medijima nije naišla ni na kakav ođek.

On je istakao da to treba da bude alarm, pre svega za bezbednosne službe, ali i da mediji time treba da se bave, jer bi izjava predsednika države bilo gde na svetu da je prisluškivan bila vest broj jedan na svim elektonskim medijima.

#Goran Vesić