AKTUELNO

Omladina Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke obeležila je Badnji dan sečenjem i unošenjem badnjaka u prostorije Gradskog odbora, a član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić čestitao je građanima božićne praznike i poželeo im da ih provedu u zdravlju, miru i sreći sa svojim porodicama.

Jovičić je podsetio da su predsednik Vučić i Vlada Srbije u protekloj godini uložili velike napore da se očuvaju zdravlje i životi svih nas i dodao da veruje da smo svi zajedno shvatili važnost toga.

„Zahvaljujući odgovornoj politici izbegli smo ekonomsku krizu sa kojom se suočavaju mnogo veće i jače evropske države. U najtežim trenucima građani i privreda dobili su neophodnu novčanu pomoć u vidu jednokratnih primanja za najugroženije kategorije građana i penzionere i minimalne zarade za sve zaposlene u privatnom sektoru“, rekao je Jovičić.

On je istakao da u najtežoj godini za nama, kada su Nemačka, Italija i Velika Britanija masovno otpuštali radnike, mi smo obezbedili hiljade novih radnih mesta kroz program „Moja prva plata“.

„Možda su zlonamerni pojedinci priželjkivali i očekivali krah zdravstvenog i ekonomskog sistema, ali domaćinska odgovorna politika predsednika Vučića i ljubav prema Srbiji učinili su da u Novu godinu uđemo kao pobednici i da se svaki čovek koji živi u našoj zemlji oseća sigurno i dostojanstveno“, zaključio je Jovičić.

#Badnji dan

#SNS