AKTUELNO

U emisiji "Odmotavanje" koju možete pratiti na novom Pinkovom kanalu "Vesti", voditelj i novinar Jovan Palavestra ugostio je Milovana Drecuna iz Odbora za Kosovo i Metohiju, kao i Dema Berišu iz Matice Albanaca u Srbiji.

Foto: TV Vesti

Drecun je tokom gostovanja na TV Vesti rekao kako je najbitnije da je srpski narod na Kosovu i Metohiji pokazao visoku političku svest, kao i da je propao pokušaj manipulacije.

Na ovim izborima srpski narod je pokazao visoku političku svest, jer je odbio pokušaj Prištine da preko pojedinaca pokušaju da manipulišu na političkoj sceni i da zloupotrebe kapacitet koji srpski narod ima. Srpski narod se opredelio u velikoj meri za "Srpsku listu", jer je ta "Srpska lista" uspela da poboljša kvalitet života srpskom narodu, njegov opstanak na Kosovu i Metohiji, zato su se Srbi na Kosovu i Metohiji opredelili za tu listu. Očigledno da su drugi kandidati potpuno marginalne političke ličnosti, da nemaju poverenje kod srpskog naroda i da je propao pokušaj da se srpski narod izmanipuliše - rekao je Drecun.

Foto: TV Vesti

Beriša je rekao kako Albin Kurti, neće ispuniti sve ono što je obećao svojim glasačima, kao i da će morati da prihvatiti činjenicu kada je reč o razgovorima između Beograda i Prištine.

Foto: TV Vesti

Mislim da Kurti, bez obzira na sve ono što je obećao svojim glasačima, neće moći da ispuni to, jer mora da prihvati činjenicu da pregovori između Beograda i Prištine moraju doći na prvo mesto, a ne na šesto ili sedmo, kao što je on rekao. Moraće ipak na kraju da prihvati činjenicu da će morati da razgovara sa Beogradom - rekao je Beriša.

Foto: TV Vesti

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!