AKTUELNO

Narodni poslanik Vladimir Đukanović uputio je predsedniku svoje stranke i države Aleksandru Vučiću otvoreno pismo i poručio: "Vreme je da se suočimo sa istinom". Gostujući na TV Vesti, Đukanović je govorio više o svemu.

Đukanović je kod Srđana Predojevića rekao kako je šokiran lažnim informacijama o vakcinaciji koju su preneli pojedini mediji, a zatim je govorio o pismu koje je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Šokiran sam. Ja mislim da je njima žao i što je Belivuk uhapšen. Stičem takav utisak. Očigledno su njihovi izvori lažnih informacija, sada očigledno u pritvoru. Sve što su objavili je laž! - započeo je Đukanović.

Foto: TV Vesti

Imenom i prezimenom neću nikoga da prozovem, ali je jasno o kome se radi. Nemam nikakvu dilemu, meni je to odavno već jasno, da je jedan dobar deo naše stranke veoma aktivno učestvovao u pravljenju paralelne državne strukture, gde su bili ovi pohapšeni što su sekli glave, da su imali jednu mrežu po medijima, po pravosuđu i nemam nikakvu dilemu da su imali jednu odličnu saradnju i kontakt s ljudima u opoziciji - priča Đukanović.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

Autor: S. K.