AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista ’’Informer’’ Dragan J. Vučićević rekao je da na Mauricijus ljudi idu na egzotična letovanja, dok lider SSP Dragan Đilas tamo da otvara tajne račune.

- Zanimljivo je da oni koji o svemu imaju komentar, o svemu govore u roku od minuta, pljuju u roku od minuta i na Tviteru i na društvenim mrežama sada 36 sati odkad je predsednik to javno rekao ćute – primetio je Vučićević i zapitao se zašto šefu države nisu rekli da laže, zašto ne kažu da to o čemu piše ’’Informer’’ je laž i kampanja, zato što je to, primećuje, očigledno istina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jedva čekam da vidim kada će Đilas da se oglasi, juče sam ga 50 puta proizvao na Tviteru ’Mauricijus zove Đilasa’ i nikako da se javi – kaže on za Pink.

Vučićević je upitao javno ’’Dragane Đilase da li imaš pare i tajne račune na Mauricijusu’’.

On se zapitao zašto Đilas neće ti da kaže, zašto ćuti.

Podseća da je predsednik Vučić preksinoć u intervjuu iz Abu Dabija govorio o raznim temama podsetivši da su Đilasovci sve komentarisali na društvenim mrežama i da su o svemu imali šta da kažu, jedino o Mauricijusu ni jedna jedina reč.

- Nije samo Mauricijus i Švajcarska, koliko sam čuo ima puno egzotičnih destinacija na kojima Đilas ima nekakve račune i na kojima on za srpske uslove drži velike pare – rekao je Vučićević i dodao da ne zna koliko novca ima na računu na Mauricijusu, ali da zna da postoji račun i da tu krije velike pare.

#Dragan J. Vučićević

#Dragan Đilas

#Mauricijus

#Novac

#računi

#ĆUTANJE