AKTUELNO

Crna Gora ne može isplivati iz zla i kriminala dok Milo ne ode odatle i svi njegovi ljudi, rekao je za Novo jutro TV PINK dr Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke.

Šešelj je na početku pozvao sve građane Nikšića, sve, kako kaže, poštene i časne Srbe, da izađu na izbore i glasaju za koaliciju “Za budućnost Nikšića”.

Kako kaže, nada se da će se večeras slaviti njihova pobeda.

“Crna Gora je sve vreme, i kada je bila jedina slobodna srpska teritorija, bila srpska Sparta. I kada bi god Srbi negde krenuli na ustanak, i crnogorski Srbi su im priticali u pomoć”, rekao je Šešelj.

Kako kaže, nisu mogli da zauzmu Skadar, dok Srbija nije poslala artireljeriju.

Ističe da je 30 hiljada crnogorskih Srba poginulo na Skadru, i kako kaže, sada treba da se pojavi neko u Crnoj Gori da pogazi te srpske tradicije I da je povede putem izdaje.

“Verujem da je tome došao kraj. Ne mogu o ovome bez emocija. Večeras ćemo ovom pobedom označiti kraj Mila Đukanovića. Kraj najveće izdaje, verujem da će celo srpstvo večeras biti obradovano”, rekao je Šešelj.

On je rekao da je Đukanović Crnu Goru napravio mafijaškom državom, i kako kaže, to je radio po nalogu zapadnih sila, jer mu je pretila dugogodišnja robija.

Foto: TV Pink Printscreen

“Protiv njega se vodio proces u Italiji i morao je da se otcepi od Srbije, kako bi se izvukao od toga. Da bi zatim sve dublje i dublje tonuo u izdaju”, rekao je Šešelj.

Šešelj kaže da Crna Gora ne može isplivati iz zla i kriminala dok Milo ne ode odatle i svi njegovi ljudi.

Šešelj je podsetio da je Đukanović hteo da otme srpsku crkvu, celokupnu imovinu.

Komentarišući ruski i kineski uticaj u Srbiji, rekao je da je ta činjenica maligna samo za amerikance i kako kaže, agresore iz NATO pakta.

„Ako se zadrži ruski uticaj u Srbiji i Republici Sprpskoj, održaće se i u Crnoj Gori“, rekao je Šešelj.

Dodaje da će se njihov uticaj obnoviti i u Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji.

„Nikada ne smemo Rusiju da okrećemo protiv sebe. Režim u Beogradu je mnogo postigao produbljujući taj odnos“, rekao je Šešelj.

#Vojislav Šešelj