AKTUELNO

Dokumentovali smo sve što smo izneli, ni jednu neistinitu činjenicu nismo rekli, rekla je Andrijana Nešić urednica i novinarka "Večernjih novosti" za TV VESTI, a povodom najnovijih dokaza o bankovnim računima Dragana Đilasa u inostranstvu.

"Danas sam saznala da će protiv našeg istraživačkog tima biti podignuta optužnica", rekla je Nešić.

Kako kaže, mislili su da dolaze na konferenciju za mediju, a ustvari je, dodaje, bio monolog Dragan Đilasa.

Foto: TV VESTI

"Mi smo dokumentovali sve što smo izneli, ni jednu neistinitu činjenicu nismo izneli. A onda nas na toj takozvanoj konferenciji neko pokuša da diskredituje", rekla je Nešić.

Ističe da su danas saznali da će Đilas podneti prijave protiv svih ljudi iz naših novina.

"Samo sam mu postavila jednostavno pitanje da li ima račun u Hong Kongu. Odgovor nisam dobila, kao odgovor sam dobila napad. Zahtev da se izvinim njemu za, kako je on rekao, laži. Mi naravno nećemo stati, uključili su se i istražni organi i to će se još više istražiti", rekla je Nešić.

Foto: TV VESTI

Ona je rekla da je Đilas bio vrlo neprijatan i da se jako ružno ponašao i obraćao novinarima.

"Konsultovali smo se sa advokatima i sve ćemo polako rešavati. Mi smo izneli podatke do kojih smo došli a njegov napad sam više shvatila kao upozorenje, da ukoliko nastavimo da pišemo da će nas tužiti", rekla je Nešić.

Kako kaže, danas su na portalu objavili dokument iz Hong Konga na kome se nalazi oko 3 miliona evra čiji je korisnik Dragan Đilas.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite nas i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Andrijana Nešić