AKTUELNO

Direktor ’’Srpskog telegrafa’’ Saša Milovanović rekao je da je taj medij otkrio priču o tome da Dragan Đilas ima račun i u Moldaviji, kao i da u 11 valuta čuva novac širom sveta.

- U 11 valuta se čuva novac širom sveta i vidite nervozu kod Dragana Đilasa – rekao je Milovanović za Pink dodajući da je lider SSP-a morao da podnese krivične prijave da bi deo naroda stvorio sliku da on nešto radi.

- Krivičnu prijavu može da podnese svako protiv svakoga bez i jednog osnova i ima pravo na to – dodaje Milovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, Đilas uporno beži od činjenice da ima račune širom sveta, da je izneo desetine miliona evra, dolara, franaka iz Srbije i da ih je rasejao u zemlje širom sveta.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić rekao je da je njemu zanimljivo što Đilas stalno priča da nema privatne račune iako, kako dodaje, nije video da ga neko optužuje za privatne račune već za službene račune firmi.

- Đilas kaže da je ovo sve politički progon jer je on opozicionar i tu završava. A ja mislim da čitava ideja kupovine stranaka od strane njega i još nekih nije bila da te stranke stave na noge pa izlaze na izbore – smatra Krstić i dodaje:

- Nego je ideja da one postoje i da kad neko počne da istražuje vaše račune vi kažete ’ovo je hajka na mene’ ja sam strašno opasan opozicionar.

#Dragan Đilas

#računi