AKTUELNO

Novinar Predrag Jeremić pričao je i o Draganu Đilasu, ali i Saši Jankoviću.

U centru pažnje poslednjih nekoliko dana su, pored crne hronike i hapšenja za organizovani kriminal, izjave vlasnika "Kurira" Aleksandra Rodića da ulazi u politiku.

Gost Jutarnjeg programa na TV Pink, bio je Predrag Jeremić, novinar.

On je pored situacije sa Rodićem pričao i o Draganu Đilasu, ali i Saši Jankoviću.

Foto: TV Pink

- Već imamo materijala o tome kako se radilo i šta se radilo po Beogradu. Iziritiralo me nešto u pojedinim medijima. Dragan Đilas je zadužio Beograd i sada nam drži lekcije kada ponovo dođe na vlast, a pojedine novine to puštaju. Kakvu vlast? On je svoje pokazao - rekao je novinar Peđa Jeremić.

Jeremić je potom dodao nešto i o Saši Jankoviću.

- Kada je ušao u politiku, onda su isplivale prljavštine i manifetluci koji su rađeni dok je bio zaštitnik građana. Ne znamo kako je on uspeo da 13 automobila iz uprave za zajedničke poslove prebaci na kabinet. Onda je te automobile servisirao u jednoj privatnoj firmi u Zemunu, a onda se taj servis reklamira u "Kuriru" - dodao je on.

- Mi smo tražili od Jankovića da nam objasni, ali nam se ne javlja. On se javlja samo svojim novinarima - istakao je Jeremić.

Za kraj je istakao da novine čiji gazda ulazi u politiku više ne mogu da budu objektivne.

- Postavio bih jasno pitanje. Šta znači da vlasnik jedne novine ulazi u politiku. To je novina koja više nije objektivna, već će se baviti onim što bude plasirao gazda. On time ograničava tu novinu - zaključio je Jeremić.

#Aleksandar Rodić

#Dragan Đilas

#Saša Janković

'