AKTUELNO

Sanda Rašković Ivić izjavila je kako ju je Dragan Marković Palma zvao 15 puta tokom nedelje i uporedila to, kako kaže, sa anonimnim ženama i koliko bi njih tek Palma puta zvao da su u njenoj situaciji. Voditeljka emisije "Hit Tvit" Verica Bradić zatražila je večeras od Palme da objasni o čemu se zapravo radi.

Palma je istakao kako je želeo da pozove Ivićevu i da je upita zbog čega ne priča istinu, već govori kako je videla devojke da igraju pored šipke. Takođe, Palma je rekao i kako će je tužiti, kao i da je Rašković Ivić večeras izjavila da ona ipak to nije videla.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo se dobro poznajemo. Ona i ja smo nekada bili u kampanji sa DSS i govorili na mitinzima. Nijednom se nije javila da je pitam: "Gospođo, zašto ne govorite istinu, pa kažete kako ste Vi videli neke devojke koje igraju pored šipke". Sad su mi javili, da je večeras rekla kako nije ona to videla, nego da su joj pričali. Kada dođu naši investitori ja pozovem Cecu, Merimu... Šta je tu strašno? Tužiću gospođu Sandru Rašković Ivić čija je politika zasnovana na biografiji njenog oca - rekao je Palma.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku Palma se osvrnuo i na Igora Jurića, a zatim istakao kako Jurić nikada nije spomenuo ime navodnog pedofila ili žrtve, što je takođe jedna od stvari koja je privukla pažnju tokom protekle nedelje.

Večeras je rekao kako nikada nije rekao da je reč o Palmi, nego da ima još neko. Ministar bivši policije je to takođe demantovao. Video sam da nikada nije spomenuo ime navodnog pedofila ili žrtve. Jedna poruka za građane Srbije, još jednom, oni su hteli da mi sruše porodicu, neću se smiriti i neću spavati dok neko od nas dvoje ne ode u zatvor. Ili ja ili zaposlena radnica (Marinika Tepić) u kompaniji Dragana Đilasa - rekao je Palma.