AKTUELNO

Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović rekla je da će Uskrs provesti u krugu porodice koja uvek ima razumevanja za nju i njenu veliku posvećenost poslu.

-Predstojeći praznik provešću u najužem krugu svoje porodice. Moji najbliži imaju razumevanje za moju posvećenost poslu i odsustvo sa naših porodičnih okuplјanja i ovo će biti prilika da vreme provedem sa njima - rekla je Obradovič za Pink.

Naglašava da će ostale dane praznika provesti radno.

-Inače ću uskršnje dane, koji se ove godine poklapaju sa prvomajskim praznicima, provesti radno, jer u Ministarstvu intenzivno radimo na izmenama važnih zakona, a na narednoj sednici Narodne skupštine očekuje nas rasprava o Predlogu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o pečatu državnih i drugih organa. Ovaj mandat je oročen i kraći nego što je to uobičajeno, a planovi ambiciozni, te je puna posvećenost poslu neophodna, naglasila je ministarka.

Kako istiće, Uskrs je uvek seti na bezbrižnost detinjstva i radost koji ovaj najveći hrišćanski praznik nosi sa sobom.

-Setim se porodičnih okuplјanja u vreme kada sam bila dete i radovala se farbanju uskršnjih jaja i poklona koje sam dobijala.Posebno se sa radošću prisetim i vremena kada se istim stvarima radovao moj sin kada je bio mali, rekla je ona.

#Marija Obradović