AKTUELNO

Siniša Mali, ministar finansija, podelio je na svom Instagram profilu sliku sa decom, ali i ujedno otkrio kako on provodi svoje slobodno vreme.

Mali je napisao da je zadovolajn i srećan što nakon napornog dana uživa sa svojom decom.

"Srećan sam što nakon velikog posla koji smo imali u prethodnom periodu, imam priliku da praznične dane provedem na najlepši način - sa mojim klincima! Danas smo Lola, Viktor i ja farbali jaja i tako se spremali za nedelju i najradosniji hrišćanski praznik Uskrs. Želim vam da ove dane provedete sa svojim porodicama, okruženi najmilijima.", naveo je Siniša Mali.

Ministar finansija je, ranije, danas svima koji čekaju Uskrs po julijanskom kalendaru posalo čestitike.

"Od srca Vam želim da ovaj praznik provedete u duhovnom miru, blagostanju, a pre svega u dobrom zdravlju sa svojim bližnjima. U vremenu izazova, kada ceo svet još uvek sputava pandemija virusa, neophodno je da se stalno prisećamo hrišćanskih vrednosti, pre svega ljubavi, tolerancije, razumevanja i da vodimo brigu jedni o drugima. Ovaj praznik nas, bez obzira na svakodnevna iskušenja iznova podseća da je spasenje moguće i simbol je pobede vere. Okrenuti budućnosti, visoko uzdignute glave, zajedno ćemo prevazići sve neprilike i izboriti se za bolje sutra. Hristos Vaskrse!“, naveo je ministar u čestitki."

#Jaja

#Siniša Mali

#Uskrs