AKTUELNO

Boban Janković, predsednik Opštine Mionica zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsednici Vlade Ani Brnabić i resornom ministru koji ulažu velike napore, kako je rekao, kako bi se Srbija izborila sa pandemijom korona virusa, kao i svim ljudima koji su danas ovde sa nama i koji su dali podršku procesu imunizacije.

- Takođe, želim da se zahvalim svim građanima koji su se odazvali pozivu za vakcinaciju, i onima koji će to učiniti u narednim danima. Srbija treba da bude ponosna na činjenicu da imamo veći broj vakcina nego neke zapadnoevropske zemlje. Put koji je trasirao naš predsednik Aleksandar Vučić, put ekonomskog napretka i razvoja ne sme da zastane zbog loše i slabe informisanosti građana o značaju vakcine - rekao je Janković i dodao:

- I zato treba da damo svoj maksimum kako bi taj rad i trud države mi na lokalu materijalizovali, tako što ćemo  da razgovaramo sa građanima, edukovati ih i informisati da je nauka već dokazala da je jedino rešenje za vraćanje normalnim tokovima života vakcinacija.

Janković je pozvao sve iz Mionice i iz Srbije da se vakcinišu.

- Pozivam sve moje  Mioničane, pozivam čitavu naciju da se u što većem broju vakcinišemo kako bi smo već jednom stavili tačku na pandemiju korona virusa - rekao je Janković.

#Aleksandar Vučić

#Boban Janković

#Mionica