AKTUELNO

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine danas je tužio i sina Katarine Jokić, predsednice Đilasove stranke u Jagodini zbog lažnog prijavljivanja.

Naime, kako kažu u Gradu Jagodina, dotični je Policijskoj upravi u tom gradu 01. maja 2021. godine prijavio obijanje stana. Policija je odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila činjenice i okolnosti.

- Na licu mesta policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko - tehničkim pregledom vrata nisu uočeni tragovi odbijanja - saopšteno je u Gradu Jagodina.

Prema njihovim rečma, sin Katarine Jokić je rekao da je u stanu sve kako je bilo. Drugim rečima nikakvog odbijanja stana nije bilo.

- Međutim Katarina Jokić i Marinika Tepić su odmah na svoje društvene mreže i u medije plasirale vest kako se vrši pritisak na članove Đilasove stranke u Jagodini, kako je odbijen stan Katarine Jokić. Niti je bilo odbijanja stana, niti je stan Katarine Jokić već njene majke - kažu oni.

U Gradu Jagodini, kako navode, po staroj uobičajenoj navici Marinika Tepić u javnost plasira svoje laži.

- Na taj način je po ko zna koji put pokušala da oblati Dragana Markovića Palmu govoreći kako se eto vrši pritisak na svedoke i zastrašivanje. Ovo je samo još jedna u nizu laži Marinike Tepić i zato je Marković danas pustio krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu za lažno prijavljivanje - kažu i dodaju.

- Da podsetimo da je Marinika Tepić prvo slagala da je na skandaloznoj konferenciji za štampu koju je organizovala slagala da je njen lažni svedok insajder koji je radio za Markovića u njegovom hotelu. Niti je radio za Palmu niti je pomenuti hotel Palmin a ispostavilo se da je lažni svedok funkcioner Đilasove stranke i kriminalac koji je više puta hapšen i osuđivan. Slagala je i da žene se žene u Jagodini zapošljavaju tako što dobiju telefon za druženje za šta su je tužile 393 žene. Podržala je laži Sande Rašković Ivić i Miće Jovanovića takođe.

Grad Jagodina saopštava da, kako kažu, "ovakvom maniru laganja radi sticanja političkih poena i blaćenja neistomišljenika mora se jednom za svagda stati na put i zato je i za ovaj slučaj puštena krivična prijava za lažno prijavljivanje."

#Dragan Marković Palma

#Dragan Đilas

#Jagodina

#Marinika Tepić

#prijava